GOTT NYTT ÅR!

Nytt år igen. Jag tycker det känns skönt. Känns lite som att reboota - starta om.
2016 är ett år som jag ser fram emot. Framför allt för att jag i år fyller 25 år. Som artist kanske ska tilläggas. Vad året kommer att bjuda på vet jag inte riktigt än, men jag kommer att fortsätta blogga och hålla er underrättade, ni som är intresserade!

Så här i januari är allt annars som vanligt mycket lugnt. Enda undantaget är min webshop. Till min förvåning trillar det in beställningar nästan varje dag. Jätteroligt!

Så, som vanligt, vill jag informera om månadens produkt. En riktig favorit i min necessär. Den är ljuvlig att smörja in med när man känner sig torr. Jag använder den ofta i ansiktet inför natten. Speciellt om man upptäcker att en finne eller blema visar sig i hyn så lägger man bara en liten extra klick där.
Den är också perfekt att smörja in fötterna med efter ett härligt fotbad!

JUST NU 229 kr. (Ordinarie pris är 254 kr)

Läs gärna mer om den här...

Eller beställ den direkt här...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Olle & Marie » Kent Nilhag - R.I.P.:  ”Så fint skrivet & så underbart att du sjöng på begravningen❤️ Det blir tomt på t..”

  • Ulrika Ekström » Kent Nilhag - R.I.P.:  ”Vila i Frid ❤”

  • Margret Wrennstad » Kent Nilhag - R.I.P.:  ”Vila i frid gamle vän, jag får titta på filmklippet från Bräcke tiden. Varför? ”

  • Marcus Alphed » Kent Nilhag - R.I.P.:  ”En fin vän har lämnat oss. Tack för att du fanns, du gav många människor (inklus..”

  • Cecilia Johansson » 2019 - ett gott nytt år!?:  ”Här blåser det massor. Ska bli roligt med ett nytt år. Kram”

Bloggarkiv