Japan, Advent och Decembervara

Så är jag hemma igen från ännu en turné i Japan. Under denna två-veckorsturné sjöng jag i konserthus, kyrkor, skolor, ett äldreboende och den andra veckan kom mina underbara musiker också och vi medverkade på "Celebration of Love". En stor konferens arrangerad av Billy Graham Evangelistic Association. Franklin Graham var huvud predikant och eventet hölls på Nihon Bodukan. Arenan rymmer 10000 personer så det var riktigt häftigt att sjunga där.

ADVENTSTID

Nu strömmar kunderna in i min butik och det är så roligt! Att kunna erbjuda presenter med fin kvalité och värna om vår svenska traditions och hantverkskunskap känns bra. Att också få sälja alla fina Fair Trade varor; julstjärnor, smycken, schalar, väskor m.m. är en fröjd!

DECEMBER - Månadens vara: R3FACTOR

Bara för att årstiden är lite glåmig och trist så behöver inte ditt ansikte vara det. Hjälp din hy att hålla sig frisk och fräsch hela vintern med en peeling. R3Factor tar fram ditt vackraste jag.

Vintern kan vara en utmanande årstid för din hy. Ansiktet känns torrt och fnasigt, ändå kan det plötsligt dyka upp finnar och pormaskar. Känns det igen? Det beror sannolikt på att du fått yttorr hud. Då är det peeling som gäller. Vår egen R3Factor passar perfekt för att ge vintertrött hy ny gnista. Innehåller bland annat AHA-syror och kollagen. Och så vårdande Aloe vera så klart.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv