SEPTEMBER - Årets vackraste månad

Nu sjunker temperaturen och luften blir frisk och klar. En underbar årstid tycker jag. Skolan har börjat för alla studerande och med den kommer höstförkylningarna. Inte roligt. Även jag har drabbats, men jag hoppas den försvinner till tisdag då mitt band och jag har konsert i Malmö.
Förmodligen var det i helgen jag blev smittad. Det harklades och hostades runt mig när jag i söndags sjöng tillsammans med den mycket duktiga och härliga kören Occapella och var med som en av solisterna på årets insamlingsgala till förmån för Rotarys Voi-projekt. En nästan tre timmar lång konsert i en nästan fullsatt sporthall.
Verkligen roligt att kunna bidra till ett sådant bra insamlingsmål. Ulricehamnstidningen skrev en jättefin artikel veckan innan.

I september månad mycket roligt händer. Jag har konsert med mitt band och så ska jag på turné med en svensk predikant; Tommy Dahlman, som ska göra intervju kvällar med mig. Jag kommer också ha min pianist Joakim Holgersson med mig som ackompanjerar de sånger som vävs in i programmet.
Tommy besökte mig i min butik i veckan och gjorde en intervju för den kristna teve-kanalen Kanal10 som kommer att sändas på lördag 20.30. Här en liten promo.
Här finns hela min turnéplan.

I slutet av månaden har jag den stora glädjen att få ett unikt besök av Kazuri Scandinavia i min butik. Det känns enormt meningsfullt att få sälja vackra ting som kunden njuter av och som man samtidigt vet stödjer arbetare som får jobba där rättvis och hållbar utveckling är själva kärnan i handelns struktur och metoder så att alla, genom sitt arbete kan upprätthålla en anständig och värdig försörjning och utveckla sin fulla mänskliga potential.

Därför ska det bli enormt intressant att få lyssna till Gro Strømnæss som kommer att berätta historien om företaget i Nairobi som startade 1975 och som idag försörjer 380 kvinnor och deras familjer. Förutom att hon också har med hela den exklusiva Kazuri kollektionen där du kanske kan hitta ett smycke som passar just dig presenterar hon även andra FAIR TRADE varor som handflätade korgar, tillverkade av kvinnor på landsbygden och smyckespåsar i papper från ett projekt i ett av Kenyas största slumområde, där unga människor får en god arbetsmiljö.

För att vi ska få plats i min lilla butik så behöver du anmäla dig om du vill komma. All info hittar du här!

Så till sist vill jag nämna månadens produkt:

FOREVER MARINE MASK

Ge ditt ansikte ny glöd

Låt havet hjälpa till att ge ditt ansikte lyster, balans och rengöring på djupet. Forever Marine Mask vårdar och återfuktar med naturliga havsmineraler och Aloe vera. 

LÄS MER

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Jennifer » Lyssna på YouTube:  ”Hej! Jag ska sjunga Det finns en källa på en begravning snart. Jag undrar vilken..”

  • レーナ » ハネムーンから無事に戻ってきました。:  ”私の名前はNORIKO SUGIURAです。 私のニックネームはレーナです。 あなたの生き方に感銘をうけて、同じ名前を使って生きています。 あなたの生き方にエネ”

  • Jeni » Happy Easter! Mini-concert #2:  ”Dearest Lena-San&Patrik-San, (and Ferdinand)We pray that you had a Happy Easter...”

  • Tua Hado » Glad Påsk! Minikonsert nr 2:  ”Tack än en gång för så vacker konsert. Du välsignar oss verkligen. Du är mycket ..”

  • Sonja Jönsson » Glad Påsk! Minikonsert nr 2:  ”Tänk att få så mycket positivt på några minuter. Tack Lena Maria”

Bloggarkiv