AUGUSTI - Äntligen kommer sommaren

Vad mycket prat det är om vädret denna sommaren. Många klagar på hur blåsigt och kallt det är. Men de som gillar att plocka blåbär, svamp m.m. gläds åt stora skördar! Jag har fått massor av rabarber, vinbär, jordgubbar och smultron i mina trädgårdsland i år. Smultron är min favorit! Men de 20 liter rabarbersaft mor och jag gjorde efter Leilas recept är också supergod!
Det är nog lika bra att inse att när man bor i Sverige så är vissa somrar som denna och vissa andra betydligt soligare. Man får gilla läget helt enkelt. Jag kan i alla fall konstatera att jag fått mer gjort inomhus i år än jag hade fått om solen och värmen varit här.

Men nu verkar det som den kanske kommer, värmen och solen alltså. Härligt! Och då passar det bra att få presentera Augusti månads erbjudande i min butik.

Aloe First - nu 229 kr (Ord. pris 254 kr) Det kan du läsa mer om här...

Sprayen är perfekt för torr hud, den lindrar myggbett och solbrännan som tagit för hårt. En riktig räddare i nöden skulle man kunna säga!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Jennifer » Lyssna på YouTube:  ”Hej! Jag ska sjunga Det finns en källa på en begravning snart. Jag undrar vilken..”

  • レーナ » ハネムーンから無事に戻ってきました。:  ”私の名前はNORIKO SUGIURAです。 私のニックネームはレーナです。 あなたの生き方に感銘をうけて、同じ名前を使って生きています。 あなたの生き方にエネ”

  • Jeni » Happy Easter! Mini-concert #2:  ”Dearest Lena-San&Patrik-San, (and Ferdinand)We pray that you had a Happy Easter...”

  • Tua Hado » Glad Påsk! Minikonsert nr 2:  ”Tack än en gång för så vacker konsert. Du välsignar oss verkligen. Du är mycket ..”

  • Sonja Jönsson » Glad Påsk! Minikonsert nr 2:  ”Tänk att få så mycket positivt på några minuter. Tack Lena Maria”

Bloggarkiv