AUGUSTI - Äntligen kommer sommaren

Vad mycket prat det är om vädret denna sommaren. Många klagar på hur blåsigt och kallt det är. Men de som gillar att plocka blåbär, svamp m.m. gläds åt stora skördar! Jag har fått massor av rabarber, vinbär, jordgubbar och smultron i mina trädgårdsland i år. Smultron är min favorit! Men de 20 liter rabarbersaft mor och jag gjorde efter Leilas recept är också supergod!
Det är nog lika bra att inse att när man bor i Sverige så är vissa somrar som denna och vissa andra betydligt soligare. Man får gilla läget helt enkelt. Jag kan i alla fall konstatera att jag fått mer gjort inomhus i år än jag hade fått om solen och värmen varit här.

Men nu verkar det som den kanske kommer, värmen och solen alltså. Härligt! Och då passar det bra att få presentera Augusti månads erbjudande i min butik.

Aloe First - nu 229 kr (Ord. pris 254 kr) Det kan du läsa mer om här...

Sprayen är perfekt för torr hud, den lindrar myggbett och solbrännan som tagit för hårt. En riktig räddare i nöden skulle man kunna säga!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Olle & Marie » Kent Nilhag - R.I.P.:  ”Så fint skrivet & så underbart att du sjöng på begravningen❤️ Det blir tomt på t..”

  • Ulrika Ekström » Kent Nilhag - R.I.P.:  ”Vila i Frid ❤”

  • Margret Wrennstad » Kent Nilhag - R.I.P.:  ”Vila i frid gamle vän, jag får titta på filmklippet från Bräcke tiden. Varför? ”

  • Marcus Alphed » Kent Nilhag - R.I.P.:  ”En fin vän har lämnat oss. Tack för att du fanns, du gav många människor (inklus..”

  • Cecilia Johansson » 2019 - ett gott nytt år!?:  ”Här blåser det massor. Ska bli roligt med ett nytt år. Kram”

Bloggarkiv