MAJ - Månadens erbjudande: Forever MPD 2X Ultra

Ny månad och därmed en ny vara med nedsatt pris! Denna månad handlar det om städ och att få ditt hem skinande rent!


Forever MPD 2X Ultra


Varje vecka använder vi olika rengöringsmedel för städning. Vore det inte bra om det fanns en och samma produkt till tvätt, disk, golv, ja till och med till badrummet? Därför har Forever tagit fram just en sådan produkt, som är både effektiv och skonsam att använda, överallt. MPD är engelska och står för Multi Purpose Detergent, som betyder allrengöringsmedel.

 

Forever Aloe MPD 2xUltra är ett mångsidigt och koncentrerat, flytande rengöringsmedel. Det fungerar lika bra för all sorts tvätt av kläder som för rengöring av golv, badrum, kakel och till handdisk. Det rengör effektivt från smuts, löser upp fett och tar bort fläckar, utan att repa eller förstöra några ytor. Forever Aloe MPD 2xUltra är ett allrengöringsmedel som verkligen gör skäl för namnet. Forever Aloe MPD 2xUltra är fritt från fosfor, och de ytaktiva ämnen, tensider, som ingår är lätt biologiskt nedbrytbara. Det gör att negativ miljöpåverkan minskar. Den innehåller dessutom mild Aloe vera för att verka mjukgörande för dina händer och kläder. Innehåller inga optiska vitmedel. Nya Forever Aloe MPD 2xUltra är dessutom dubbelt så koncentrerade som vår tidigare MPD. Det gör att sparar emballage och därmed också minskar miljöpåverkan.
 

BESTÄLL HÄR

Månadens erbjudande: Specialdesignad sprayflaska

Köper du MPD 2x Ultra under maj månad får du en smart sprayflaska på köpet. Flaskan är specialdesignad med samma utseende som rengöringsflaskan, med en genomskinlig rand på sidan så att du lätt kan se hur mycket medel du har kvar i. 

Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Jennifer » Lyssna på YouTube:  ”Hej! Jag ska sjunga Det finns en källa på en begravning snart. Jag undrar vilken..”

  • レーナ » ハネムーンから無事に戻ってきました。:  ”私の名前はNORIKO SUGIURAです。 私のニックネームはレーナです。 あなたの生き方に感銘をうけて、同じ名前を使って生きています。 あなたの生き方にエネ”

  • Jeni » Happy Easter! Mini-concert #2:  ”Dearest Lena-San&Patrik-San, (and Ferdinand)We pray that you had a Happy Easter...”

  • Tua Hado » Glad Påsk! Minikonsert nr 2:  ”Tack än en gång för så vacker konsert. Du välsignar oss verkligen. Du är mycket ..”

  • Sonja Jönsson » Glad Påsk! Minikonsert nr 2:  ”Tänk att få så mycket positivt på några minuter. Tack Lena Maria”

Bloggarkiv