Växjö, Kazuri, Influensa och Författarbesök!

Så har januari månad snart nått sitt slut. För en gång skull så upplevde jag den ganska lång, kanske mest beroende på att jag haft en tre veckor lång influensa. Men på söndag, då det är fyra veckor sedan jag blev sjuk, ska jag till min fantastiska frisör Stefan Bomberg och få ny frisyr och då har jag tänkt att jag ska vara frisk!

Året inledde mina musiker och jag tillsammans med Växjö Manskör i en nyårskonsert den 3 januari. Den kan du läsa mer om på Smålandsposten.
Helgen därpå var det meningen att jag skulle medverka i en välgörenhetskonsert i Dimbo kyrka, men den fick jag tyvärr ställa in eftersom jag tappat rösten.
Sedan den 21a hade jag ett framträdande i Gislaveds kyrka fast jag fortfarande var sjuk. Att sjunga gick inte för jag var så hes så jag sjöng playpack, jag spelade låten från skivan och skruvade ner min mikrofonvolym, och så pratade jag med min spruckna stämma däremellan. Det var en fantastisk publik som applåderade in ett extranummer. Det brukar det sällan bli på mina föreläsningar så denna konsert kommer att gå till historien - tänk att jag fick göra ett playbackextranummer. Så festligt!

I år firar Kazuri 40 år! Under månaden fick jag besök av Kazuri Scandinavia som distribuerar de fantastiskt vackra smyckena från Kenya som jag säljer i min butik. Nu har jag även lagt in dem i min webshop där man kan beställa dem.
Om du vill veta mer så ta en titt på denna film från Japan där smyckena också lanserats av Kazuri Scandinavia.
https://www.youtube.com/watch?v=6ysAeqNYE5s

Till sist, Varmt välkommen till ännu en Happening-kväll i Butik Lena Maria. Denna gång gästas vi av författaren Malin K Eriksson från Bankeryd.

 

Nu på onsdag 4 februari kl. 19.00
med drop in fika från 18.00 (semlor)


Läs mer...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Jennifer » Lyssna på YouTube:  ”Hej! Jag ska sjunga Det finns en källa på en begravning snart. Jag undrar vilken..”

  • レーナ » ハネムーンから無事に戻ってきました。:  ”私の名前はNORIKO SUGIURAです。 私のニックネームはレーナです。 あなたの生き方に感銘をうけて、同じ名前を使って生きています。 あなたの生き方にエネ”

  • Jeni » Happy Easter! Mini-concert #2:  ”Dearest Lena-San&Patrik-San, (and Ferdinand)We pray that you had a Happy Easter...”

  • Tua Hado » Glad Påsk! Minikonsert nr 2:  ”Tack än en gång för så vacker konsert. Du välsignar oss verkligen. Du är mycket ..”

  • Sonja Jönsson » Glad Påsk! Minikonsert nr 2:  ”Tänk att få så mycket positivt på några minuter. Tack Lena Maria”

Bloggarkiv