NOVEMBER - Månadens erbjudande

Vinterspa på hemmaplan!

Vintern är en härlig årstid – men den är inte alltid så snäll mot din hud. Växlingen mellan torr inomhusluft och kall utomhusluft gör att huden lätt kan hamna i obalans. Lösningen? Ge den lite extra kärlek! Med vårt ljuvliga Relaxation Bath Salts, månadens produkt i november, fixar du enkelt ditt eget hemmaspa. 

Först av allt. Stressa av. Visst, det kan kännas som en klyscha. Men bara för den skull blir det inte mindre sant. I spa-ritualen ingår att släppa alla måsten för en stund, och bara vara i nuet. Plocka fram rena, mjuka handdukar, tänd levande ljus och sätt på lugn musik. Det här är din stund. Prioritera den.

Ge huden en ny start
Häll två matskedar Relaxation Bath Salts i ett badkar med rinnande vatten. För bästa effekt: låt badsaltet lösas upp helt (rör om i vattnet om det behövs). Kliv ner, och njut av en stunds total avkoppling. Om du vill lyxa till det lite extra: passa på att lägga en skön ansiktsmask innan du hoppar i. Har du till exempel provat Forever Marine Mask?

Ta hand om ditt hår
Vinterns torra luft kan göra håret både risigt, torrt och statiskt. Det finns bara ett sätt hjälpa ditt stressade vinterhår: skäm bort ditt hår och din hårbotten med milt vårdande kvalitetsprodukter. En fuktgivande hårinpackning kan också vara på sin plats.

Skäm bort dina naglar
Naglarna är en annan del på kroppen som ofta behöver extra fukt på vintern. Varma bad och långa duschar är sköna men det är bra att följa upp duschen eller badet med nagelolja, rikligt med handkräm och ett lager av ett vårdande nagellack. Vår favoritkräm? Aloe Propolis Cremé förstås.

Skrubba läpparna
Vinterns nariga läppar är verkligen ingen höjdare. En effektiv läppscrub gör du enkelt själv. Blanda honung med strösocker – se till att ta så mycket socker att det verkligen känns. Smörj in läpparna med blandningen och massera med fingrarna någon minut innan du sköljer bort smeten. Använd också alltid cerat av bra kvalitet, Aloe Lips till exempel.

Och till sist, smörj in dig
Efter allt skrubbande och tvättande är det underbart att smörja in kroppen i en väldoftande, härlig lotion. Ansiktet smörjer du såklart in med en ansiktskräm, så här i vintertid älskar vi Sonya Aloe Deep Moisturizing Cream.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Jennifer » Lyssna på YouTube:  ”Hej! Jag ska sjunga Det finns en källa på en begravning snart. Jag undrar vilken..”

  • レーナ » ハネムーンから無事に戻ってきました。:  ”私の名前はNORIKO SUGIURAです。 私のニックネームはレーナです。 あなたの生き方に感銘をうけて、同じ名前を使って生きています。 あなたの生き方にエネ”

  • Jeni » Happy Easter! Mini-concert #2:  ”Dearest Lena-San&Patrik-San, (and Ferdinand)We pray that you had a Happy Easter...”

  • Tua Hado » Glad Påsk! Minikonsert nr 2:  ”Tack än en gång för så vacker konsert. Du välsignar oss verkligen. Du är mycket ..”

  • Sonja Jönsson » Glad Påsk! Minikonsert nr 2:  ”Tänk att få så mycket positivt på några minuter. Tack Lena Maria”

Bloggarkiv

Länkar