Fint besök av Klässbols Linneväveri i Butik Lena Maria

Dick Johansson, Marknads- och Exportchef på Klässbols Linneväveri Dick Johansson, Marknads- och Exportchef på Klässbols Linneväveri
Nu är det bara en dryg vecka kvar till min Butik Lena Maria får fint besök av Dick Johansson som kommer och berättar om Klässbol, dess historia och presenterar nyheter. Missa inte detta du som bor i Jönköpingstrakten!

Onsd. 3 sept. kl 18.00.

Vi får plats max 30 personer, och det finns fortfarande några platser kvar, så först till kvarn alltså… Anmäl dig och ev. sällskap här.
 Du får denna kväll 15% rabatt på alla varor i butiken!

Jag har också den senaste veckan lagt in de varor som finns i min butik från Klässbols i min WEBBUTIK. Besök den gärna. Den kommer framöver att utökas med fler och fler varor.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Olle & Marie » Kent Nilhag - R.I.P.:  ”Så fint skrivet & så underbart att du sjöng på begravningen❤️ Det blir tomt på t..”

  • Ulrika Ekström » Kent Nilhag - R.I.P.:  ”Vila i Frid ❤”

  • Margret Wrennstad » Kent Nilhag - R.I.P.:  ”Vila i frid gamle vän, jag får titta på filmklippet från Bräcke tiden. Varför? ”

  • Marcus Alphed » Kent Nilhag - R.I.P.:  ”En fin vän har lämnat oss. Tack för att du fanns, du gav många människor (inklus..”

  • Cecilia Johansson » 2019 - ett gott nytt år!?:  ”Här blåser det massor. Ska bli roligt med ett nytt år. Kram”

Bloggarkiv