Sapporo, Tokyo, Osaka & Fukushima

Tillsammans med Franklin Graham och Alfie Silas Tillsammans med Franklin Graham och Alfie Silas
Nu är drygt halva turnén avklarad. Jag har nog aldrig haft en så intensiv turné förut. 9 dagar på raken med framträdanden.
"Festival of Hope" i Sapporo inledde turnén. Där var jag en av många artister och förkunnare var självaste Billy Grahams son: Franklin Graham.
Arenan vi var på rymde 8000 personer så det var riktigt festligt. I oktober förra året och nu senast i mars hade jag glädjen att resa med Will Graham som är Franklins son och den fantastiska sångerskan Alfie Silas. Alfie och hennes man Mike bor i Los Angeles och reser med Franklin Graham över hela världen med

en grupp härliga musiker och sångare.
Med på festivalen var många fler artister medverkande men jag måste nämna Brooklyn Tabernacle singers, oj vad det svängde när de satte igång! En ungdomskör med 500 glada sångare deltog också i några av gospellåtarna, mycket imponerande.

På måndag förmiddag flög jag till Tokyo och gjorde en konsert med andra japanska artister. Då var min bästa vän här i Japan med och tolkade - Rutsuko Bedow. Hon har också gjort en japansk översättning på min sång Japan In My Heart. Till min stora glädje uppskattas den sången mycket, speciellt nu när åhörarna förstår texten.

På tisdagen flög vi vidare söderut till Osaka där vi åt lunch med pastorer och ledare för olika kyrkor i stan som 2010 genomförde en stor festival. Denna dag var mor och fars 47e bröllopsdag och vi bjöds en fantastisk lunch med fantastiskt utsikt över Osaka Castle. På kvällen var det konsert igen!

Igår flög vi norrut till Fukushima där Alfie och jag hade ännu en konsert och idag torsdag har vi en konsert i den största staden i Fukushima Prefecture som heter Koriyama.
Sent ikväll tar vi Shinkansen till Tokyo station, taxi till Haneda Airport Hotell där vi sover några få timmar för att i morgon bittti flyga till Osaka igen där jag ska sjunga på en skolas 120 årsjubileum.
Fortsättning följer i nästa blogg om några dagar!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Jennifer » Lyssna på YouTube:  ”Hej! Jag ska sjunga Det finns en källa på en begravning snart. Jag undrar vilken..”

  • レーナ » ハネムーンから無事に戻ってきました。:  ”私の名前はNORIKO SUGIURAです。 私のニックネームはレーナです。 あなたの生き方に感銘をうけて、同じ名前を使って生きています。 あなたの生き方にエネ”

  • Jeni » Happy Easter! Mini-concert #2:  ”Dearest Lena-San&Patrik-San, (and Ferdinand)We pray that you had a Happy Easter...”

  • Tua Hado » Glad Påsk! Minikonsert nr 2:  ”Tack än en gång för så vacker konsert. Du välsignar oss verkligen. Du är mycket ..”

  • Sonja Jönsson » Glad Påsk! Minikonsert nr 2:  ”Tänk att få så mycket positivt på några minuter. Tack Lena Maria”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln