Glad Advent!

Idag är det 1a Advent. Första dagen på det nya kyrkoåret. Det är alltid lite mer speciellt att gå till kyrkan denna dag och sjunga Hosianna Davids son, Gå Sion och andra vackra och pampiga sånger.

Adventstiden är en tid som säkert betyder olika saker för oss. För mig betyder den glädje och ljus och en påminnelse om att mänsklighetens frälsare föddes till vår jord.

Det här året tänkte jag dela med mig av en sång varje dag fram till nyår. Sångerna jag väljer skriver jag ett par rader om på min Facebooksida och lägger i en spellista på Spotify som du kan följa.

Idag har jag valt en av de finaste inspelningarna jag vet av sången Bereden väg för Herran. Här insjungen av The Real Group.

Kommentera gärna:

  • Solfrid R. Martinsen • 29 november 2016 17:43:55
    Jeg bor i Nord-Norge, og satt akkurat nå og betalte inn til Munn- og Fotmalende Kunstneres Forlag, for kalendere jeg fikk. Så måtte jeg lese brevet du hadde skrevet, og jeg tenkte: Er det virkelig mulig å skrive så pent med foten. Fantastisk og interessant! Ønsker deg en god jul og et riktig godt nytt år 2017! <3
  • Hefal • 28 november 2016 09:59:03
    Vad kul att du finns.
    Hälsningar

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv