Sommar, glass och bad!

Jag har varit på semester på Öland med mina nya husvagn. Mycket trevligt! Att köra husvagn alltså och äta god mat och glass och träffa vänner. Men campingliv, nja... lite för mycket folk i min smak om jag ska vara ärlig. Nu har jag kommit hem igen och nu ska jag njuta! Idag öppnar jag min affär igen. Sååå roligt! Och sedan ska jag ut och sjunga lite här och var. Sååå roligt! Och däremellan vara hemma och träna - simma och sola och sova och lösa sudoku och läsa böcker. Det är semester för mig!
Och nu när jag kör igång butiken igen efter sommarledigheten så funderade jag på vad som är ett bra erbjudande. Kanske är det så att handdukarna börjar bli fulla av sand och fläckar och har blivit slitna efter sommarens alla strandbesök. Och kanske det är läge att investera i en ny fin handduk inför höstens vardag? Är det så, är det nu du ska passa på att titta på de ljuvliga linnehanddukarna jag har. Lin är mer slitstarkt än bomull och handdukarna blir skönare ju längre man använder dem. Hög kvalité, slitstarka och en riktig investering skulle man kunna säga.
Läs mer här!
Och så vill jag passa på att önska er alla en fortsatt fin sommar!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Jennifer » Lyssna på YouTube:  ”Hej! Jag ska sjunga Det finns en källa på en begravning snart. Jag undrar vilken..”

  • レーナ » ハネムーンから無事に戻ってきました。:  ”私の名前はNORIKO SUGIURAです。 私のニックネームはレーナです。 あなたの生き方に感銘をうけて、同じ名前を使って生きています。 あなたの生き方にエネ”

  • Jeni » Happy Easter! Mini-concert #2:  ”Dearest Lena-San&Patrik-San, (and Ferdinand)We pray that you had a Happy Easter...”

  • Tua Hado » Glad Påsk! Minikonsert nr 2:  ”Tack än en gång för så vacker konsert. Du välsignar oss verkligen. Du är mycket ..”

  • Sonja Jönsson » Glad Påsk! Minikonsert nr 2:  ”Tänk att få så mycket positivt på några minuter. Tack Lena Maria”

Bloggarkiv