Härlig kväll med Julia Sandwall

Igår hade vi en fantastiskt trevlig och mycket intressant kväll då Julia Sandwall gästade min butik. Jag blev så entuiasmerad av hennes berättelser. Julia blev utsedd till månadens jönköpingsbo i januari och jag håller tummarna för att hon blir årets - när det utses. Hon berättade framför allt om flyktingarna på Tokeryds Herrgård i Jönköping som hon engagerade sig i att hjälpa och genom att starta facebooksidan Integrera Mera Jönköping har nu många blivit involverade. Julia är en kvinna med flera olika strängar på sin lyra; hon driver Sandwall Kulturproduktion, är en skicklig violinist, jobbat som producent, projektledare, konsult, pedagog mm.
En av de saker jag speciellt tog till mig var när hon berättade om hur hon sa upp sig från ett jobb som gick strålande men som växte och där ansvaret till slut blev för stort att bära. Hon började i stället frilansa och bestämde sig då för att inte vara rädd. Utan hon skulle omge sig med människor som hon skulle jobba och ha roligt med. Se till att alla har det bra och göra ett bra arbete utan att vara rädd för nya uppgifter. Så modigt! tänkte jag. Och vilken skön inställning. Och få människor runt sig att må bra, känna sig sedda och ha roligt det är Julia bra på, det fick vi alla erfara igår! Tack Julia att du ville komma och för allt du gav oss som lyssnade!

Kommentera gärna:

  • Carina Jokinen • 11 mars 2016 07:56:45
    Tack för en underbar beskrivning. Sådana människor behövs mera, ni berikar denna annars för grymma värld. Du Lena Maria är ett bra exempel, du ger sååå mycket hopp och glädje runt om dig och i hela världen. Vi behöver er. Stor mängd kramar till er

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Jennifer » Lyssna på YouTube:  ”Hej! Jag ska sjunga Det finns en källa på en begravning snart. Jag undrar vilken..”

  • レーナ » ハネムーンから無事に戻ってきました。:  ”私の名前はNORIKO SUGIURAです。 私のニックネームはレーナです。 あなたの生き方に感銘をうけて、同じ名前を使って生きています。 あなたの生き方にエネ”

  • Jeni » Happy Easter! Mini-concert #2:  ”Dearest Lena-San&Patrik-San, (and Ferdinand)We pray that you had a Happy Easter...”

  • Tua Hado » Glad Påsk! Minikonsert nr 2:  ”Tack än en gång för så vacker konsert. Du välsignar oss verkligen. Du är mycket ..”

  • Sonja Jönsson » Glad Påsk! Minikonsert nr 2:  ”Tänk att få så mycket positivt på några minuter. Tack Lena Maria”

Bloggarkiv