Konserter och 1-årsjubileum på hemmaplan

Två händelserika veckor på hemmaplan har just avverkats. Ja, lite så känns det faktiskt även om det varit väldigt roligt på många sätt. Efter flera repetitioner och förhållandevis mycket förberedelser så har jag haft glädjen att konsertera med sångare och musiker lokalt och den gemensamma nämnaren i alla framträdanden är Per-Åke Wennerberg som gjort alla sångers arrangemang.

Förra lördagen sjöng jag tillsammans med Habo kyrkokör och Sankt Olofs brasskvintett  i den gamla vackra träkyrkan; Habo kyrka från 1700-talet med sina fantastiska målningar som pryder väggar och tak. Jag känner mig stolt att komma från denna bygd som innehåller så mycket intressant historia.

På söndagen fortsatte Sankt Olofs Brasskvintett och jag till Nässjö Missionskyrka där vi hade en konsert för Rotary och Läkarbankens räkning. Varje år satsar Rotary i Nässjö stort och samlar in pengar och har under årens lopp haft många celebriteter där. För några år sedan hade vi en konsert och då slog vi både publik och insamlingsrekord. Denna gång var inte trycket lika stort med det blev en mycket trevlig kväll.

Ikväll hade jag ytterligare en konsert i vårens tecken. Denna gång i Brahesalen på min gamla gymnasieskola Per Brahegymnasiet i Jönköping tillsammans med Jönköpings Körsällskap och Kulturskolans Swingin’ New Big Band. Mycket folk kom och det blev en härlig kväll där vårens solstrålar letade sig in genom fönstren denna härliga vårdag.

Mitt bland dessa konserter firade jag också mitt 1-årsjubileum.

För ett år sedan slog jag upp dörrarna till min Butik Lena Maria. Jag har smugit igång skulle man kunna säga. Eftersom jag bara har öppet onsdagar och lördagar varje vecka så mjukstartade jag och gjorde reklam främst på sociala medier och genom mina nyhetsbrev. Men nu brev det en porträttartikel i Jönköping med en stor bild på framsidan och Hasse Pettersson på P4 Jönköping ringde också upp mig och ställde några frågor.

Här en länk till Jminis sida också som kom och var med på jubileet!

Nu väntar två konserter till med mitt band. Den första på tisdag i Mölndal i Fessbergsskolans aula och den andra på torsdag i Skoghalls kyrka utanför Karlstad. Därefter har jag två veckor ledigt då jag ska njuta av våren, fylla poolen med vatten och bara vila och njuta och måla!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Jennifer » Lyssna på YouTube:  ”Hej! Jag ska sjunga Det finns en källa på en begravning snart. Jag undrar vilken..”

  • レーナ » ハネムーンから無事に戻ってきました。:  ”私の名前はNORIKO SUGIURAです。 私のニックネームはレーナです。 あなたの生き方に感銘をうけて、同じ名前を使って生きています。 あなたの生き方にエネ”

  • Jeni » Happy Easter! Mini-concert #2:  ”Dearest Lena-San&Patrik-San, (and Ferdinand)We pray that you had a Happy Easter...”

  • Tua Hado » Glad Påsk! Minikonsert nr 2:  ”Tack än en gång för så vacker konsert. Du välsignar oss verkligen. Du är mycket ..”

  • Sonja Jönsson » Glad Påsk! Minikonsert nr 2:  ”Tänk att få så mycket positivt på några minuter. Tack Lena Maria”

Bloggarkiv