FEBRUARI - Månadens erbjudande

Aloe Nourishing Serum


Hudvård - inte bara för henne
Tanken att hudvård bara skulle vara för damerna tillhör det förgångna – män behöver också ta hand om sin hud! Alla vill vi ju se fräscha ut, men hudvård handlar inte om bara om hur vi ser ut. Att huden mår bra spelar även roll för hälsan och välbefinnandet, både för kvinnor och män.

Känns hyn torr och fnasig? Sonya Aloe Nourishing Serum är ett lättapplicerat serum som gör torr och fnasig hy mjuk och len och ger den en fin lyster igen. 

NU 399 KR (ordinarie pris 455 kr)

Sonya Aloe Nourishing Serum ingår också i Sonya Skin Care Collection som är en avancerad hudvårdsserie baserad på Aloe vera som vårdar din hud och hjälper den att behålla sin lyster och fräschör.
Den består av fem produkter som bygger på de senaste rönen inom avancerad hudvård. Varje enskild produkt innehåller förutom Aloe Vera Gel rikligt med ört- och fruktextrakt och andra ingredienser som är mjukgörande, fuktgivande, fuktighetsbevarande och vitaliserande. Tillsammans ger de din hy allt den behöver för rengöring, fukt och skydd/bevarande. Resultatet blir att du hjälper din hy att bevara sin lyster och fräschör längre. Produkterna har en fräsch doft och känns sköna på huden.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv