Gungstol för barn

Ord. pris: 
465 kr
Rea:
265 kr
Inkl. 25% Moms
Du sparar: 
200 kr (43%)
Antal:
Finns i lager
En vitmålad, söt och klassisk gungstol i gummiträ för barn. Målarfärgen har släppt på ena armstödet därav det kraftigt nedsatta priset.

Storlek: Längd 42 cm, bredd/djup 48 cm, höjd 72 cm, sitthöjd 26 cm

2015 gjorde Fairwood en stor investering i fabriken på Sri Lanka. Och i maj 2017 blev fabriken godkänd som fullvärdiga medlemmar i Word Fair Trade Organization (WFTO)
Fabriken är specialiserad på hållbara och pedagogiska leksaker, pussel, fordon, tygvepor och barnmöbler. Sedan den startade på 80-talet har samma familj ägt och drivit företaget och nästa generation tar nu snart över. På fabriken arbetar idag ca 60 anställda och producerar mer än 400 produkter.

Alla gummiträd på Sri Lanka är planterade och efter ca 25 år producerar de ingen latex, då huggs de ner och återplantering sker. Återplanteringen är noga reglerad och övervakad på Sri Lanka. Trädavverkningen, sågning och torkning görs av ett företag som är miljöcertifierat av den internationella organisation Forest Stewardship Council, FSC.
All produktion sker enligt EU direktivens krav på leksaker, CE normer och efter de krav WFTO ställer. Alla träprodukter är tillverkade enligt internationella säkerhetsstandarder och normer. De använder alltid giftfria färger. 

Alla deras träprodukter är handtillverkade med kärlek och omsorg.Fabriken har stor kunskap om arv från traditionell Sri Lankesisk konst och hantverksbakgrund. Dom kombinerar detta arv med moderna maskiner, högkvalitativa råvaror, år av erfarenhet och en absolut kärlek till leksaksartiklar för att leverera högkvalitativa trä- och tygleksaker.

Fabriken stödjer sina anställda på många olika sätt bl.a. hjälp med lån, mediciner och mycket annat. Fabrikens ledord är:
  • Etiskt och ansvarsfullt beteende i all verksamhet.
  • Respekt för allas rättigheter
  • Respekt för miljön
  • Högkvalitet och säkerhet på alla produkterna.

Hos leverantören Fairwood AB kan du se hela sortementet.
Maila mig om du har någon fråga.