Kom och besök Lena Maria

Kaffe.jpg

BUTIK LENA MARIA HAR NY LOKAL

På Kylvägen 7 på Norra Torsviks Industriområde en mil söder om Jönköping alldeles intill E4an kan ni som grupp besöka Lena Maria, höra henne sjunga, njuta hembakta fika och shoppa med rabatt!

Det går till så att ni slår er ner vid dukade bord och börjar med att fika. The, kaffe och hembakt kaffebröd eller smörgås om så önskas. Så sitter ni alla kvar och lyssnar till ca en timmes framträdande då Lena Maria underhåller med sånger och berättelser. Sedan får den som vill ta en runda och shoppa med 10% rabatt på sitt köp. För detta tar jag en avgift på 150 kr per person och besöket tar ca 2 timmar. Gruppen kan vara 10 till 60 personer.

E-posta mig gärna eller hör av dig på 070-320 30 77
om er förening eller grupp är intresserade av att boka in ett besök.

 

LITE HISTORIK

Butiken i stan Ettårsjubileum.JPGVid ett flertal tillfällen när Butik Lena Maria låg på Östra Storgatan i Jönköping hade Lena Maria besök av olika grupper. Det var väldigt lyckat och trevligt men trångt…

Så sa Lena Maria upp lokalen och flyttade hem alla varor och butiken blev enbart en webshop, mest för att hon inte kunde vara bunden till öppettiderna. Under ett par års tid letade hon sedan lokal där där hon kunde öppna butiken igen men under lite andra former. Och i november 2019 hittat hon den!

Vanligtvis är det ju Lena Maria själv som besöker olika föreningar runtom i landet och framträder, något som ibland är lite för kostsamt för arrangören och väldigt energi- & tidskrävande för Lena Maria. Nu kan hon vara på hemmaplan lite mer och ta emot gäster som vill göra en utflykt och hon behöver inte själv resa lika mycket.

Under hela 2020 var många grupper inbokade men så slog Covid-19 till och allt blev satt på paus. Så fort vi får träffas igen och pensionärer känner det tryggt att åka buss tillsammans så drar Lena Maria igång igen.