Ett nytt år är här...

...och det har redan hunnit bli februari. Det är inte klokt hur fort tiden går.

Men kanske det beror på att man är med om så mycket roligt? Efter att ha sålt grymt mycket på mellanrean i min butik och sedan firat ett trevligt nyårsfirande i glada vänner och grannars lag, åkte min fästman Putte och jag till Fuerteventura och hade två veckors semester. Det var en blåsig ö, skramlig matsal, uselt kaffe och stenhårda sängar... men vi njöt av solen och varandra och hade det jätteskönt. Kändes som att D-vitamin fyllde våra kroppar och vi sov nästan elva timmar varje natt.

Borta var bra men hemma är bäst!!!!

Och efter att ha städat ut julen både hemma och i butiken och slängt skräp och en massa kartonger från butiken välkomnade jag årets första pensionärsgrupp till min butik. 24 stycken med en majoritet av damer intog stolarna i butiken med kaffekoppar och hembakta bullar och kakor på faten i händerna. Efter att alla fikat klart sjöng och berättade jag och därefter shoppade de loss ordentligt. Verkligen roligt!

Jag var också en sväng till Sandhems Pingstkyrka och talade och sjöng på en kvinnofrukost. Det var en riktigt trevlig förmiddag och inte så långt bort heller.

Men sedan är det ju roligt att låta sig underhållas själv också så igår kväll var vi på Mia Isakssons quizz.
Gott och roligt!!

Kommentera gärna:

  • Anki Nordlund • 3 februari 2017 15:24:30
    En härlig början på året. Kram
  • Cecilia Johansson • 2 februari 2017 18:53:12
    Åh, vad mysigt du ändå verkar haft det. Jag ska åka på två föreläsningar under våren. ;)

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv