Glad Påsk & Grön Lycka!


      GLAD PÅSK!

Önskar dig en riktigt härlig vecka. Hoppas det blir fina soliga dagar när vi får smaka lite av vårens ankomst.

      GRÖN LYCKA!

Vill passa på att berätta om de senaste tillskotten i butiken också. Jag var och hälsade på företaget Grön Lycka i Bankeryd, alldeles utanför Jönköping. Carina Folkesson tillverkar tvålar och cremer som är ekologiska och fyllda med enbart råvaror som är bra för våra kroppar. Det var verkligen faschinerande och det doftar sååå gott!

Grön Lyckas naturkosmetik är växtbaserad och de är måna om att majoriteten av innehållet är just det för att få optimal terapeutisk effekt. Tvålarna är kallrörda vilket innebär att de består av förtvålade vegetabiliska oljor. Naturligt glycerin bildas som återfuktar huden. De använder sig inte av tvättaktiva ämnen (SLS, SLES), parabener, citronsyra, mineraloljor. Tvålarna färgsätts med mica, leror och oxider. Grön Lycka följer GMP (god tillverkningssed) vid tillverkningen. Produkterna är inte testade på djur. Produkterna är säkerhetsbedömda av auktoriserad kemist och registrerade i EU databasen ECAS/CPNP.

Här kan du läsa mer och beställa!

Och nedanför kan du se en video hur Carina framställer och skär till Härlig lavendel tvål. En kall process med fint aktivt kol och eteriska oljor.

Kommentera gärna:

  • bouguenoun rabeh • 24 mars 2016 13:46:41
    Hey am rabeh in algerien man and if you acsepted my invitation for friend ...ok.yes

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv