Glad Påsk & Grön Lycka!


      GLAD PÅSK!

Önskar dig en riktigt härlig vecka. Hoppas det blir fina soliga dagar när vi får smaka lite av vårens ankomst.

      GRÖN LYCKA!

Vill passa på att berätta om de senaste tillskotten i butiken också. Jag var och hälsade på företaget Grön Lycka i Bankeryd, alldeles utanför Jönköping. Carina Folkesson tillverkar tvålar och cremer som är ekologiska och fyllda med enbart råvaror som är bra för våra kroppar. Det var verkligen faschinerande och det doftar sååå gott!

Grön Lyckas naturkosmetik är växtbaserad och de är måna om att majoriteten av innehållet är just det för att få optimal terapeutisk effekt. Tvålarna är kallrörda vilket innebär att de består av förtvålade vegetabiliska oljor. Naturligt glycerin bildas som återfuktar huden. De använder sig inte av tvättaktiva ämnen (SLS, SLES), parabener, citronsyra, mineraloljor. Tvålarna färgsätts med mica, leror och oxider. Grön Lycka följer GMP (god tillverkningssed) vid tillverkningen. Produkterna är inte testade på djur. Produkterna är säkerhetsbedömda av auktoriserad kemist och registrerade i EU databasen ECAS/CPNP.

Här kan du läsa mer och beställa!

Och nedanför kan du se en video hur Carina framställer och skär till Härlig lavendel tvål. En kall process med fint aktivt kol och eteriska oljor.

Kommentera gärna:

  • bouguenoun rabeh • 24 mars 2016 13:46:41
    Hey am rabeh in algerien man and if you acsepted my invitation for friend ...ok.yes

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Jennifer » Lyssna på YouTube:  ”Hej! Jag ska sjunga Det finns en källa på en begravning snart. Jag undrar vilken..”

  • レーナ » ハネムーンから無事に戻ってきました。:  ”私の名前はNORIKO SUGIURAです。 私のニックネームはレーナです。 あなたの生き方に感銘をうけて、同じ名前を使って生きています。 あなたの生き方にエネ”

  • Jeni » Happy Easter! Mini-concert #2:  ”Dearest Lena-San&Patrik-San, (and Ferdinand)We pray that you had a Happy Easter...”

  • Tua Hado » Glad Påsk! Minikonsert nr 2:  ”Tack än en gång för så vacker konsert. Du välsignar oss verkligen. Du är mycket ..”

  • Sonja Jönsson » Glad Påsk! Minikonsert nr 2:  ”Tänk att få så mycket positivt på några minuter. Tack Lena Maria”

Bloggarkiv