BOKTIPS - Ett brutet rör...

När jag var tre år så lärde jag mig att simma. Det var Martha och Stig Sjölander som startade simskolan. De hade en son med ett handikapp och samlade ihop flera familjer med barn som hade olika handikapp. Det var väldigt roligt att vara i vattnet! Det var ett element jag kände mig fri i. Framför allt när jag hade lärt mig att flyta och senare att simma.
Det var också roligt att få lära känna familjen Sjölander. Vi håller kontakten än i dag och härom veckan fick jag en alldeles nyskriven bok som Martha har skrivit om deras son Kenneth som vid fyra års ålder drabbades av sjukdom som gjorde honom gravt handikappad. Martha är en duktig författare som fängslar. En mycket intressant bok och gripande att så nära få läsa om deras liv. Vilken kamp men samtidigt vilka välsignelser. Jag rekommenderar dig verkligen att läsa den här boken fylld av livsglädje och livsmod.
Den kan beställas på: skandinaviskabokförlaget.se

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Kyoko Namai » Would you also like to help me?:  ”I am Japanese Christin. Every morning,I here your Mori no Komochi, then I am fil..”

  • Jennifer » Lyssna på YouTube:  ”Hej! Jag ska sjunga Det finns en källa på en begravning snart. Jag undrar vilken..”

  • レーナ » ハネムーンから無事に戻ってきました。:  ”私の名前はNORIKO SUGIURAです。 私のニックネームはレーナです。 あなたの生き方に感銘をうけて、同じ名前を使って生きています。 あなたの生き方にエネ”

  • Jeni » Happy Easter! Mini-concert #2:  ”Dearest Lena-San&Patrik-San, (and Ferdinand)We pray that you had a Happy Easter...”

  • Tua Hado » Glad Påsk! Minikonsert nr 2:  ”Tack än en gång för så vacker konsert. Du välsignar oss verkligen. Du är mycket ..”

Bloggarkiv