BOKTIPS - Ett brutet rör...

När jag var tre år så lärde jag mig att simma. Det var Martha och Stig Sjölander som startade simskolan. De hade en son med ett handikapp och samlade ihop flera familjer med barn som hade olika handikapp. Det var väldigt roligt att vara i vattnet! Det var ett element jag kände mig fri i. Framför allt när jag hade lärt mig att flyta och senare att simma.
Det var också roligt att få lära känna familjen Sjölander. Vi håller kontakten än i dag och härom veckan fick jag en alldeles nyskriven bok som Martha har skrivit om deras son Kenneth som vid fyra års ålder drabbades av sjukdom som gjorde honom gravt handikappad. Martha är en duktig författare som fängslar. En mycket intressant bok och gripande att så nära få läsa om deras liv. Vilken kamp men samtidigt vilka välsignelser. Jag rekommenderar dig verkligen att läsa den här boken fylld av livsglädje och livsmod.
Den kan beställas på: skandinaviskabokförlaget.se

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Olle & Marie » Kent Nilhag - R.I.P.:  ”Så fint skrivet & så underbart att du sjöng på begravningen❤️ Det blir tomt på t..”

  • Ulrika Ekström » Kent Nilhag - R.I.P.:  ”Vila i Frid ❤”

  • Margret Wrennstad » Kent Nilhag - R.I.P.:  ”Vila i frid gamle vän, jag får titta på filmklippet från Bräcke tiden. Varför? ”

  • Marcus Alphed » Kent Nilhag - R.I.P.:  ”En fin vän har lämnat oss. Tack för att du fanns, du gav många människor (inklus..”

  • Cecilia Johansson » 2019 - ett gott nytt år!?:  ”Här blåser det massor. Ska bli roligt med ett nytt år. Kram”

Bloggarkiv