JULI - Sommar, sommar, sommar...

Konsert i Eksjö kyrka Konsert i Eksjö kyrka
Jag har varit på en liten semestertripp med min husbil. Att träffa goda vänner hör till livets finaste stunder så det var en mysig och trevlig resa. Men jag måste ändå erkänna; Borta bra, men hemma bäst! Jag hoppas inte alla upplever det som jag, att man är tröttare när man kommer hem än innan semestern.

Under sommaren har jag en del konserter som ni kan se på min turnéplan. Nu senast var vi, mina musiker och jag i vackra Hälleviksstrands kyrka. Nästa vecka besöker vi domkyrkan i Mariestad.

Under sommaren kommer jag också att ha min butik öppen. Det är så roligt att träffa alla semesterfirare.

Vill du vara med och hjälpa människor få rent vatten genom UNISEF? Då kan jag passa på att berätta att månadens erbjudande i min butik och webshop är en helt underbar Avocado tvål. För varje tvål du köper går 5 kr till UNISEFs arbete. Den är nedsatt i pris och kostar i juli endast 55 kr. Du kan läsa mer här!

Har du förresten solskydd och bodylotion till sommarens alla underbara soldagar som vi tror ska komma? Annars har jag både solcreme och solspray som du kan beställa i webshoppen eller komma in i butiken och införskaffa.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Jennifer » Lyssna på YouTube:  ”Hej! Jag ska sjunga Det finns en källa på en begravning snart. Jag undrar vilken..”

  • レーナ » ハネムーンから無事に戻ってきました。:  ”私の名前はNORIKO SUGIURAです。 私のニックネームはレーナです。 あなたの生き方に感銘をうけて、同じ名前を使って生きています。 あなたの生き方にエネ”

  • Jeni » Happy Easter! Mini-concert #2:  ”Dearest Lena-San&Patrik-San, (and Ferdinand)We pray that you had a Happy Easter...”

  • Tua Hado » Glad Påsk! Minikonsert nr 2:  ”Tack än en gång för så vacker konsert. Du välsignar oss verkligen. Du är mycket ..”

  • Sonja Jönsson » Glad Påsk! Minikonsert nr 2:  ”Tänk att få så mycket positivt på några minuter. Tack Lena Maria”

Bloggarkiv