JULI - Sommar, sommar, sommar...

Konsert i Eksjö kyrka Konsert i Eksjö kyrka
Jag har varit på en liten semestertripp med min husbil. Att träffa goda vänner hör till livets finaste stunder så det var en mysig och trevlig resa. Men jag måste ändå erkänna; Borta bra, men hemma bäst! Jag hoppas inte alla upplever det som jag, att man är tröttare när man kommer hem än innan semestern.

Under sommaren har jag en del konserter som ni kan se på min turnéplan. Nu senast var vi, mina musiker och jag i vackra Hälleviksstrands kyrka. Nästa vecka besöker vi domkyrkan i Mariestad.

Under sommaren kommer jag också att ha min butik öppen. Det är så roligt att träffa alla semesterfirare.

Vill du vara med och hjälpa människor få rent vatten genom UNISEF? Då kan jag passa på att berätta att månadens erbjudande i min butik och webshop är en helt underbar Avocado tvål. För varje tvål du köper går 5 kr till UNISEFs arbete. Den är nedsatt i pris och kostar i juli endast 55 kr. Du kan läsa mer här!

Har du förresten solskydd och bodylotion till sommarens alla underbara soldagar som vi tror ska komma? Annars har jag både solcreme och solspray som du kan beställa i webshoppen eller komma in i butiken och införskaffa.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Olle & Marie » Kent Nilhag - R.I.P.:  ”Så fint skrivet & så underbart att du sjöng på begravningen❤️ Det blir tomt på t..”

  • Ulrika Ekström » Kent Nilhag - R.I.P.:  ”Vila i Frid ❤”

  • Margret Wrennstad » Kent Nilhag - R.I.P.:  ”Vila i frid gamle vän, jag får titta på filmklippet från Bräcke tiden. Varför? ”

  • Marcus Alphed » Kent Nilhag - R.I.P.:  ”En fin vän har lämnat oss. Tack för att du fanns, du gav många människor (inklus..”

  • Cecilia Johansson » 2019 - ett gott nytt år!?:  ”Här blåser det massor. Ska bli roligt med ett nytt år. Kram”

Bloggarkiv