Japan, Korea, Norge m.m.

Utsikt över den norska västkuststaden Bergen Utsikt över den norska västkuststaden Bergen

Nu är det förskräckligt länge sedan jag skrev en blogg. För er som följer mig via Facebook, Twitter eller Instagram så är det ingen nyhet att hösten varit fylld av en massa konserter och resor för mig. I somras och nu i höst har jag haft det stora nöjet att besöka våra grannar i Norge. I somras sjöng jag på ”Skærgårdssång” i Langesund och i november var bandet och jag till Bergen. Under november månad hade vi i Jönköping totalt 4 timmar sol. Så kom vi till Bergen (där det alltid regnar) och fick en hel dag med blå himmel och strålande sol. Fantastiskt! Vi hade också en konsert på kvällen i den vackra St. Markus kirke med en härlig publik.

I september var mina musiker och jag på en turné i Sydkorea. Vi gjorde flera konserter bland annat i en nybyggd kyrka mitt i Seoul. Det är den största kyrkan som rymmer 6000 i publiken (om jag förstod det rätt). Vi parkerade bilen på våning -6. De har byggt kyrkan på djupet, inklusive garage längst ner, i stället för på höjden. Häftigt!

SaRang Church
Var på en förskola med handikappade barn en av dagarna
På vår lediga dag åkte vi till Gang-nam street.
Och så fick vi till en Selfie, eller vad man ska kalla det...
Kerstin och Bosse tillsammans med vår japanska chaufför. Kerstin och Bosse tillsammans med vår japanska chaufför.

Nu i december har jag varit i Japan och turnérat i 12 dagar. Det har varit små konserter denna gång med allt från endast 100 st till 700 st i publiken.  Som alltid trivs jag med den japanska publiken och ”Japan In My Heart” som nu min vän Rutsuko Bedow har översatt till japanska går verkligen hem.
Jag hade också den stora glädjen att återse flera av mina vänner. Bosse & Kerstin Dellming i Fuji och så fick min assistent och jag bo på Svenska Ambassaden hos underbara Marianne och Tommy Bylund.

Men nu ska det bli fantastiskt skönt att komma hem och njuta av jul och nyårsfirande. Jag har jobbat väldigt mycket det här året. Sju utlandsturnéer, en hel del framträdanden i Sverige. Och så det roligaste av allt faktiskt… jag har startat en butik. Än så länge går webbutiken bäst. Kanske beror det på att min butik i Jönköping bara har öppet onsdagar och lördagar medans webshoppen alltid är öppen!

God jul och Gott Nytt år alla läsare!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Jennifer » Lyssna på YouTube:  ”Hej! Jag ska sjunga Det finns en källa på en begravning snart. Jag undrar vilken..”

  • レーナ » ハネムーンから無事に戻ってきました。:  ”私の名前はNORIKO SUGIURAです。 私のニックネームはレーナです。 あなたの生き方に感銘をうけて、同じ名前を使って生きています。 あなたの生き方にエネ”

  • Jeni » Happy Easter! Mini-concert #2:  ”Dearest Lena-San&Patrik-San, (and Ferdinand)We pray that you had a Happy Easter...”

  • Tua Hado » Glad Påsk! Minikonsert nr 2:  ”Tack än en gång för så vacker konsert. Du välsignar oss verkligen. Du är mycket ..”

  • Sonja Jönsson » Glad Påsk! Minikonsert nr 2:  ”Tänk att få så mycket positivt på några minuter. Tack Lena Maria”

Bloggarkiv