CaJos Keramik

Nyligen hemkommen från Formex på Älvsjömässan så är jag så inspirerad och det känns så roligt att få börja jobba och låta hösten rulla igång. Under de närmaste veckorna kommer min webshop att expandera och det jag säljer i min butik på Östra Storgatan 52 i Jönköping kommer att finnas tillgängligt att beställa via nätet också.
Ni som tittat in i min webbutik har redan sett att en hel del produkter redan finns att välja på. Mina egna CD, DVD, böcker och original målningar ligger där, likaså vissa reproduktioner från Mun- & Fotkonstnärerna. Jag är återförsäljare för Forevers Aloe Vera produkter och många av dem finns också till beställning.

Nu vill jag presentera Carina "CaJo" Johansson. En fantastisk keramiker som jag har den stora glädjen att vara återförsäljare åt. Hennes keramik finns nu även i webshoppen för beställning.

” - Formgivning, handgjord keramik och tavlor är mina dagliga sysslor!”

Carina "CAJO" Johansson, föddes i Gustav Adolf, Västergötland, 1969 med ett stort intresse för att skapa redan som liten. Intresset har hållit i sig med råge och nu skapas det på heltid. Bruksföremål och konst av keramik men också måleri med olika material.

Cajo har arbetat på ett stort möbelföretag i nästan 25 år med produktutveckling som huvudsyssla, år 2013 bytte hon inriktning i livet för att satsa på sitt stora intresse - att skapa.

- - - - - Se mer -  klicka på bilden! - - - - - - - - - - Se mer - klicka på bilden! - - - - -

Cajo gör en hel del beställningsjobb till bl.a. företag, restauranger & caféer och privata kunder. Hennes unika alster säljer hon på marknader och utställningar samt i sin ateljé i Lovsjö. Hon samarbetar också med agentföretag som fristående formgivare av produkter till butiker inom inredning, blomster & presentbranschen. Hon säljer även sina alster via några få utvalda återförsäljare bl. a. Butik Lena Maria.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Jennifer » Lyssna på YouTube:  ”Hej! Jag ska sjunga Det finns en källa på en begravning snart. Jag undrar vilken..”

  • レーナ » ハネムーンから無事に戻ってきました。:  ”私の名前はNORIKO SUGIURAです。 私のニックネームはレーナです。 あなたの生き方に感銘をうけて、同じ名前を使って生きています。 あなたの生き方にエネ”

  • Jeni » Happy Easter! Mini-concert #2:  ”Dearest Lena-San&Patrik-San, (and Ferdinand)We pray that you had a Happy Easter...”

  • Tua Hado » Glad Påsk! Minikonsert nr 2:  ”Tack än en gång för så vacker konsert. Du välsignar oss verkligen. Du är mycket ..”

  • Sonja Jönsson » Glad Påsk! Minikonsert nr 2:  ”Tänk att få så mycket positivt på några minuter. Tack Lena Maria”

Bloggarkiv

Länkar