Japanturné - igen!

Nu är vi framme i Sapporo. Efter 26,5 timmar på resande fot var det skönt att få komma fram till hotellet i denna vackra stad. Omgiven av snöbeklädda berg doftar körsbärsblommorna och fåglarna sjunger och kraxar. Tänk att vi hann uppleva det i sista stund innan körsbärsblommornas blad snöar ner på marken.
Efter en god natts sömn åt vi en stadig frukost. Mor och far är mitt resesällskap på denna turné. Sedan gick de ut på en promenad och jag la mig och sov några timmar till. Jag älskar att sova!

Dagen var fortsättningsvis väldigt lugn. Övade en bra stund, bl.a. på den nya japanska översättningen på Japan In My Heart som min goda vän Rutsuko Bedow gjort, och spelade Candy Crush och löste Sudoku.

Ikväll åt vi Mongolesisk Barbeque. Sapporo, som ligger på Japans nordligaste ö Hokkaido, är känd för sina fina skaldjur, grönsaker och lamm. Så det var vad som serverades! Super oishi!! = Mums filibabba!!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Jennifer » Lyssna på YouTube:  ”Hej! Jag ska sjunga Det finns en källa på en begravning snart. Jag undrar vilken..”

  • レーナ » ハネムーンから無事に戻ってきました。:  ”私の名前はNORIKO SUGIURAです。 私のニックネームはレーナです。 あなたの生き方に感銘をうけて、同じ名前を使って生きています。 あなたの生き方にエネ”

  • Jeni » Happy Easter! Mini-concert #2:  ”Dearest Lena-San&Patrik-San, (and Ferdinand)We pray that you had a Happy Easter...”

  • Tua Hado » Glad Påsk! Minikonsert nr 2:  ”Tack än en gång för så vacker konsert. Du välsignar oss verkligen. Du är mycket ..”

  • Sonja Jönsson » Glad Påsk! Minikonsert nr 2:  ”Tänk att få så mycket positivt på några minuter. Tack Lena Maria”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln