Japanturné - igen!

Nu är vi framme i Sapporo. Efter 26,5 timmar på resande fot var det skönt att få komma fram till hotellet i denna vackra stad. Omgiven av snöbeklädda berg doftar körsbärsblommorna och fåglarna sjunger och kraxar. Tänk att vi hann uppleva det i sista stund innan körsbärsblommornas blad snöar ner på marken.
Efter en god natts sömn åt vi en stadig frukost. Mor och far är mitt resesällskap på denna turné. Sedan gick de ut på en promenad och jag la mig och sov några timmar till. Jag älskar att sova!

Dagen var fortsättningsvis väldigt lugn. Övade en bra stund, bl.a. på den nya japanska översättningen på Japan In My Heart som min goda vän Rutsuko Bedow gjort, och spelade Candy Crush och löste Sudoku.

Ikväll åt vi Mongolesisk Barbeque. Sapporo, som ligger på Japans nordligaste ö Hokkaido, är känd för sina fina skaldjur, grönsaker och lamm. Så det var vad som serverades! Super oishi!! = Mums filibabba!!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Olle & Marie » Kent Nilhag - R.I.P.:  ”Så fint skrivet & så underbart att du sjöng på begravningen❤️ Det blir tomt på t..”

  • Ulrika Ekström » Kent Nilhag - R.I.P.:  ”Vila i Frid ❤”

  • Margret Wrennstad » Kent Nilhag - R.I.P.:  ”Vila i frid gamle vän, jag får titta på filmklippet från Bräcke tiden. Varför? ”

  • Marcus Alphed » Kent Nilhag - R.I.P.:  ”En fin vän har lämnat oss. Tack för att du fanns, du gav många människor (inklus..”

  • Cecilia Johansson » 2019 - ett gott nytt år!?:  ”Här blåser det massor. Ska bli roligt med ett nytt år. Kram”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln